Verwacht wonderen met inspiratiekaarten

Inzichtkaarten Today I Meet

Iedere dag is weer een nieuw geschenk, met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Wanneer je wonderen verwacht, kan het Universum ook haar ding doen om jouw leven naar het bedoelde plan te tillen. Soms ben je even ver afgedreven van de connectie met jezelf, en is de inspiratie ver te zoeken. Wat mij op deze momenten altijd enorm helpt om weer in verbinding te komen met mezelf en de wereld om mij heen zijn inzichtkaarten.

Inzichtkaarten

Je kent ze vast wel. Er zijn veel van dit soort orakelkaarten te koop, en ik moet zeggen dat ik inmiddels een aardige verzameling in huis heb. Wanneer je een simpele vraag hebt, of een beslissing moet maken, kunnen deze kaarten je helpen contact te leggen met wat je eigenlijk al lang weet. Het is dus een mooi medium om het lijntje naar je hogere zelf te leggen.

Inzichtkaarten Today I Meet

Motivation Monday

Ik vind het heerlijk om de werkweek te beginnen met een gezonde dosis positieve inspiratie en sturing. Daarom schut ik iedere maandag de kaarten, stel eventueel een vraag (hoeft niet perse), en kijk wat de boodschap op de kaart mij wil vertellen. Meestal is de connectie met m’n gevoel direct gelegd en begin ik positief aan de dag. Heb je echt een vraag of twijfel je ergens tussen? Stel de vraag dan in je hoofd of hardop en neem met je linkerhand (gevoelskant) een kaart uit de legging voor je. Wat zegt dat je? Wanneer de verbinding met je ‘weten’ niet direct paraat is, neem er dan nog 2 en probeer het verband tussen deze 3 kaarten te zien.

Verwacht wonderen van Gabrielle Bernstein

Deze week kreeg ik van de uitgever een prachtige box met inspiratiekaarten thuisgestuurd om uit te proberen en mee te mogen werken. Door de korte en inspirerende teksten op de kaartjes, treft het gelijk de kern van de zaak. De ziel begrijpt de essentie. Klinkt misschien een beetje wollig, maar zo voelt het. Deze set is dus één van mijn nieuwe favo kaarten en is een mooi hulpmiddel om te voelen dat het Universum achter je staat!

Verwacht wonderen Today I Meet

Mate van geluk

Wist je dat liefde de hoogste energetische trilling bevat die er denkbaar is? Wanneer je openstaat voor de liefde voor jezelf en je medemens, stroomt deze energetische frequentie door je ziel en ook door je leven.

Verwacht wonderen Today I Meet

Lets spread some love in this world Today!

 

 

 

(175)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.