Groen en Healthy in Den Bosch: Oerwoud!

Onlangs streken wij neer op een geweldig ‘groen’adresje: OERWOUD Den Bosch. Het is een stadstuinwinkel, gecombineerd met een health café. Suus en ik keken onze ogen uit, wat een gave zaak!

Super leuk groen en healthy concept!

Dit leuke en originele concept is van Bregje en Larisa. Beiden hebben hun eigen expertise; Bregje is verantwoordelijk voor de vintage meubelen en planten en Larisa tovert de meest waanzinnige gezonde hapjes uit haar keuken. Alles is organic en plantaardig en on the spot bereid met de meest verse, pure en eerlijke ingrediënten van bio dynamische boeren uit de buurt en (binnenkort) uit eigen tuin. Naast mijn goddelijke kurkuma gember chai latte, kon ik niet kiezen wat te nemen dus deelde ik met Suus 2 bliss ballen. Een té lekker, verantwoord hapje!

Workshops & Yoga!

Elke maand organiseert Oerwoud verschillende creatieve, groene & healthy workshops. Denk aan macrame plantenhanger maken, plantjes stekken, je eigen moestuin aanleggen en wildplukken & koken. Ook zijn er wekelijks verschillende yogalessen bij Oerwoud. Hoe leuk is het om tussen al dat groen je longen te vullen met zuurstof en je asanas te doen?

Op het moment zijn mooie groene planten helemaal dé trend, en vrolijkt je hele interieur op. Weet je misschien niet helemaal hoe je het aan moet pakken? Je kunt Oerwoud inhuren voor styling op locatie.

Oerwoud draagt bij aan een stukje gezond en groen Den Bosch.

Wij zijn fan!

Voor meer informatie: www.oerwouddenbosch.nl

 

(359)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.