Volle Super Maan

super maan todayimeet

Vandaag, op 19 februari 2019, verschijnt en schijnt de volle super maan zijn heldere licht over onze planeet. Waarom deze maan een supermaan heet, is omdat hij groter dan normaal lijkt en het licht feller is. Dit komt omdat hij dichter dan normaalgesproken bij de aarde staat. Geeft ons mooi de tijd om hem goed te aanschouwen en weg te dromen bij dit magische schouwspel.

Voel de energie

Het is echt waar dat je de energie, welke een volle maan met zich meebrengt, kunt voelen. Al eerder schreef ik een blog over de blauwe maan en zijn bijzondere energie. De ene persoon is hier meer gevoelig voor dan de ander. Slecht slapen en je onrustig voelen, kunnen je ten deel vallen. Maar wist je dat de energie van een volle maan ook manifestatiekracht met zich meebrengt? Dus ook al ben je je niet zozeer gewaar van zijn voelbare energie, kun je nog steeds je voordeel met deze energie doen.

Volle maan in Maagd

Elke volle maan heeft weer een andere werking, dit komt door de specifieke stand van de maan op dat moment. Deze maand  staat de maan in het aardeteken Maagd. Er zijn verschillende kenmerken aan het sterrenbeeld Maagd toe te schrijven. Je kunt het wat lastig vinden om uit je comfortzone te komen, maar neem de uitdaging nou eens aan en werk je nieuwe ideeën uit. Krijg inzicht in hetgeen je graag wilt manifesteren.

Wanneer te zien?

Om precies 16.54u verschijnt de volle maan, maar rond 20.00u is de volle super maan, ook wel sneeuwmaan genoemd, het dichts en het duidelijkst bij de aarde te zien. Goede reden om op dat moment een rondje te gaan wandelen of hardlopen of wat dacht je van mediteren? Je kunt alleen mediteren of met een groepje. Op insta zie ik verschillende aankondigen van een gezamenlijke vollemaan meditatie, (van Mr. Mindset) waaraan je gratis kunt deelnemen. Gezamenlijk mediteren verhoogt de energie en werkt daardoor zeer krachtig.

Bedenk je voor nu alvast wat je wilt loslaten en wat er naar je toe mag komen, deze maand. Plaats een zuivere, heldere intentie en stel je ontvankelijk op. 

Shoot for the moon!

super volle maan todayimeet

Liefs,

Karin

 

 

(3985)

2 Reactie’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.