Verbinden…

Januari staat voor een nieuw begin en als een dolle begin ik mijn nieuwe plannen uit te rollen. Als rasechte optimist sta ik te trappelen aan het begin van het jaar met mijn goede voornemens. Dan komt Februari; mijn voornemens gaan een eigen leven leiden en de koers wordt aangepast. Is dat een probleem? Nee. Ik noem het bijschaven en blijvend veranderen. De energie van Februari, de ‘twee’ maand, gaat volgens de numerologie over verbinden en samenwerken. Maar ook over blijvende veranderingen in je leven doorvoeren. Ik heb een aantal cursussen numerologie gevolgd bij de bekende Numeroloog Gerrit Jansen. Een wereld ging voor mij open. Alles is energie, ook getallen. Je kunt werkelijk alles berekenen. Je dag , maand en jaarenergie. Wat zijn je uitdagingen? Wat zijn je valkuilen? Wat zijn je talenten en wat doe je ermee? Iedereen heeft namelijk een missie en deze kun je uitrekenen door middel van je geboortedatum. Dit is als het ware je pincode. En met deze ‘pincode’, je onderliggende talenten, kun je je missie uitvoeren.

Mijn missie in dit leven is twee!

Zoals je hierboven kunt lezen is het mijn missie om goed met mensen samen te werken voor een groot gemeenschappelijk doel. Dat kan van alles zijn. Zolang het de mensheid en de wereld dient. Ook verbindingen met andere mensen aangaan behoren tot mijn missie. Daarbij heb ik een mooi pakketje aan sociale vaardigheden als in talenten van onze lieve Heer meegekregen, zodat ik naar hartenlust kan verbinden. De ‘twee’ is dus een bruggenbouwer. Net zoals Obama trouwens, die ook nummertje twee is. ‘Maar hij is toch een wereld leider?’ hoor ik je denken. Klopt, maar ook hij is afhankelijk van heel veel mensen om hem heen en hij heeft als geen ander begrepen dat samenwerken om een hoger gemeenschappelijk doel te bereiken the keyword is.

Samenwerken Todayimeet

Samenwerken

Los van welk missie getal je hebt, is samenwerken om elkaar naar een hoger plan te tillen sowieso een mooi streven. We zijn met elkaar verbonden en als je met de juiste intentie werkt aan een gemeenschappelijk doel, kan dat jezelf en een ander alleen maar ten goede komen. Dat je daarbij je persoonlijke eigenschappen en talenten kunt gebruiken spreekt voor zich.

Februari is dus een goede aanzet voor de rest van het jaar…

let’s connect and collaborate!

Liefs nummertje twee,

Karin

(231)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.