Stil worden

Stil worden door Today I Meet

Je hebt mensen die hun passie volgen, precies weten wat ze willen en volledig in het NU leven. Er zijn ook mensen die het lastig vinden om te luisteren naar de stem in hun hart. Ze vliegen van hot naar her, op zoek naar bevestiging en antwoorden buiten henzelf.

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst de praktijk van Toos binnenstapte, had gehoopt dat ze een pasklaar antwoord op elke vraag had. Helaas kreeg ik het advies om eens echt te luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn hogere zelf, mijn intuitie of geef het maar een naam.

‘Maar hoe doe je dat? ‘Stil worden’, was haar antwoord….

Nu is ‘stil zijn’ niet één van mijn sterkste eigenschappen en heb ik er even over gedaan om te begrijpen dat ‘stil worden’ pas kan ontstaan wanneer je volledig in contact staat met je innerlijk. Door bijvoorbeeld te wandelen, schilderen, mediteren, tuinieren of iets anders wat je graag doet , opent je gevoel en sta je volledig in verbinding met je hart. Het hart kent alle antwoorden!

In het boek; Gewoon para Normaal kun je lezen hoe Laurens tot het schilderen van zijn prachtige schilderijen is gekomen…..

 

(168)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.