Hola!

Barcelona Today I Meet

We zijn ondertussen 5 weken verder en ik vond dat het wel tijd was voor een kleine update, want ik kan je vast verklappen; er is veel gebeurd hier in Barcelona! Ik heb in deze korte tijd al zoveel geleerd, dat is met geen pen te beschrijven. Ik ga het toch proberen te doen voor jullie, lees lekker mee;

Niks ‘manana’, NU!

De eerste week liep iets anders dan gepland. Mijn stage bleek niet te zijn waar ik op hoopte/ had verwacht. Ik probeerde met mijn Hollandse, nuchtere verstand meteen de stand van zaken zo simpel mogelijk voor mijzelf op een rijtje te zetten. Ik had twee keuzes; blijven en volhouden, of zo snel mogelijk in Barcelona iets nieuws proberen te regelen. Ik besloot het tweede te doen en dit bleek de beste beslissing ooit te zijn. Ondanks de ‘’ manana manana’’ mentaliteit die hier in Spanje heerst, kon ik meteen diezelfde week nog langs komen bij een bedrijf dat helemaal in mijn straatje past; BYLUMA.

BYLUMA

BYLUMA is een merk in dameskleding dat onlangs gestart is. De eigenaresse Luma Saqqaf is de CEO en Creative Director (en mijn mentor). Als financieel jurist, die meer dan 20 jaar over de hele wereld heeft gewerkt, kent Luma de uitdagingen van een carrièrevrouw die jongleert tussen familie en een sociaal leven maar al te goed. Het vinden van de juiste mode was dan ook niet gemakkelijk. Wat Luma het meest verlangde, was een kledingkast die even veelzijdig is als haar eigen levensstijl: professioneel en elegant, comfortabel en met de trend van nu. Een kast met kledingstijlen die haar bedrijfs- en sociale wereld op gelijke wijze kunnen doorkruisen, haar zelfvertrouwen vergroten en ook lang mee gaan. Nu ze is begonnen aan een nieuwe reis in de retail- en modewereld, kan ze precies het soort kleding creëren waar ze altijd van heeft gedroomd, voor precies het soort vrouw dat ze maar al te goed kent.

Hell of a ride

De tweede week kon ik direct aan de slag en ik heb nu al zoveel geleerd. Ik kan mijn droom om later zelf een kledingmerk te beginnen, van dichtbij al een keer meemaken en leren van alles wat hierbij komt kijken. Ik kan je van de ervaringen hier nu al vertellen; het is een hell of a ride maar wel een hele leuke.

Verder heb ik qua levensstijl ook nogal een omzwaai gemaakt, want de stress uit de eerste week in combinatie met veel tapas is niet bepaald goed voor je weerstand. Ik ben ondertussen een expert geworden in waar je hier de lekkerste shakes en broodjes avocado kan eten. Wie had dat gedacht? Ik hoor je vanaf hier applaudisseren, mam!

barcelona todayimeet

Toch maak ik natuurlijk in het weekend wel een uitzondering voor wat cava-sangria (goddelijk) met mijn vriend en vriendinnen die ik gelukkig wel aan de eerste stage heb overgehouden!

Barcelona TodayIMeet

Eenmaal gesetteld hier en op mijn plekje bij BYLUMA, voel ik me beter dan ooit te voren en ben ik zo blij om hier te zijn en dit mee te mogen maken!!

Voor nu zeg ik Hasta Pronto en ik spreek jullie snel weer voor een nieuwe update.

 

Liefs,

Michelle

 

 

(597)

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.