Healthbox; al je favo gezondheidsproducten in een box!

Healthbox Todayimeet

Afgelopen week was ik aan het sporten bij TotalFit Vlijmen, en tijdens mijn cross-training viel ik bijna van mijn jump-box, toen mijn oog ineens een heel fijn pakketje in het vizier kreeg; The Healthbox! Ik struikelde bijna van mijn box, wilde er meer  van weten en skipte de laatste twee jumps…

healthbox todayimeet

Een heuse Healthbox, are you kidding me??

Ik heb natuurlijk een box gekocht om mezelf cadeau te doen en was direct fan. Zo leuk om allemaal goede healthy producten in één box te hebben met zoveel voordeel. Tijdens het uitpakken bedacht ik mij, dat het heel goed bij de visie van TodayIMeet aansluit en heb een balletje opgegooid bij het Healthbox bedrijf.

And guess what?

Vanaf heden mag ik elke nieuwe editie ontvangen en mijn bevindingen met jullie delen! Niet alleen de bevindingen delen, ook kun je hier je Todayimeet korting ontvangen, daarover vertel ik straks wat meer. Je wilt natuurlijk eerst weten wat er precies in zit…

Health Box concept

Hoe werkt het precies? Iedere twee maanden wordt er een nieuwe box samengesteld met een ander thema, door een andere ambassadeur, die net als jij en ik bezig zijn hun healthy lifestyle naar the next level te brengen. In deze box zitten altijd de nieuwste health producten.

Health box editie Amber Alberda Today I meet

Editie Amber Albarda:

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig.

Welke producten stelde zij voor ons samen?

Biologische energiereep van Lifebar Chocolate; loveee healthy chocolate.

Hug in a Cup van Natural Temptation; heerlijke kruidige smaak, voelt inderdaad als een hug.

Bio amandelen van Mattisson; een echte raw chacolate snack.

Glutenvrij snacken met triangles van Terrasana; lekker avocado dipje erbij is top.

Rice & Coconut drink van Royal Green; ik maak er een healthy pancake mee.

Gezondnu; het gezondste tijdschrift van Nederland.

Nano zilverspray van The Health Factory; geweldig product tegen infecties.

Creamy bars coconut/nibs van Lovechock; hmmm…no words needed.

Bear; lekker snoepen zonder schuldgevoel.

Mudmaks; Sleep repair renewal nourishing mask; herstelt je huid terwijl je slaapt, hoe fijn!

Oh-Lief; een prachtig 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk

Pute Artic Oil met zuivere Omega-3 van Eqology

Squalan moisterizer; dit is echt een toppertje ter waarde van 57 euro! Het is een krachtige, natuurlijke anti-aging plantaardige olie. Ik ben fan!

Healthbox editie amber albarda todayimeet

I want it all!!

Dat dacht ik al hahaha…dat kan, let op;

Today I Meet wil je graag inspireren en aanmoedigen om gezondheid en geluk te genereren en richting te geven aan wat jij belangrijk vindt in je leven. Deze Healthbox past daar perfect bij! Wij van Today IMeet zijn fan van de geweldige producten. De inhoud van de Healthbox heeft een winkelwaarde van 130 euro en je kunt hem nu via TodayIMeet bestellen voor maar 34.95 euro.

Ook is er de mogelijkheid om een Healthbox abonnement te nemen.

Wil jij ook deze Healthbox jezelf of iemand cadeau doen? Bestel dan hier De box, vul de kortingscode: TODAYIMEET in, en ontvang direct 15% winkelmand korting!

Good vibes:

Ik word zelf altijd heel blij van dit soort producten en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je nog weten wat jouw favo product is??

Liefs, Karin

 

 

 

 

(269)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.