Een reading en een gezellige meidenavond met Gewoon para Normaal!

intervieuw Toos van Boxtel Todayimeet

Er zijn van die dingen in je leven die voor jou heel gewoon en vanzelfsprekend zijn, en voor een ander een bijzonder gegeven. Vanmorgen realiseerde ik mij dit weer, toen ik met mijn vriendin Toos met een lekker ‘bakske koffie’, zoals ze dat zelf zo mooi zegt, over haar werk praatte.

Medium Toos

Zoals jullie misschien wel weten is Toos een medium en heeft in haar praktijk al heel veel mensen mogen helpen met bepaalde levensvragen en problemen, waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Soms weet je even niet hoe je verder moet en kan het fijn zijn om met een neutraal iemand hierover te praten. Buiten het feit dat Toos heel goed kan luisteren, kan ze door haar mediamieke gave ook om het hoekje kijken, noem ik dat altijd. Er worden antwoorden en inzichten in haar gevoel gelegd die je weer een stukje op weg kunnen helpen.

Ik weet nog dat mijn vader 11 jaar geleden was overleden, en ik echt even niet meer wist hoe nu verder te gaan. Ik zat met zoveel levensvragen! Iemand heeft mij met haar in contact gebracht en daar ben ik nu nog iedere dag dankbaar voor. Met een positieve, liefdevolle en sprankelende energie heeft Toos mij aangespoord mijn pad verder te bewandelen en geholpen mijn rugzak aan ‘levensbagage’ op te ruimen. En dat wandelt een stuk fijner, kan ik je vertellen!

Bakske met Toos

Inmiddels zijn Toos en ik goede vriendinnen geworden en hebben we samen het boek ‘Gewoon para Normaal’ geschreven en in 2014 uitgegeven. Dit was voor mij mijn eerste schrijfervaring en hebben heel wat lezers Toos weten te vinden voor een reading of behandeling. ‘Wat heb jij eigenlijk een gave gave’, zei ik vanmorgen gekscherend tegen Toos. Dit bracht mij op een idee! Ik zou heel graag de lezers van TodayIMeet willen laten kennis maken met Toos, en daarom wil Toos haar gave en ervaringen met jullie delen tijdens speciale huiskameravonden, waar je samen met je vriendinnen aan deel kunt nemen.

boek gewoon para normaal

Geluk geef je door!

Wil je samen met je vriendinnen zo’n mooie avond beleven, om zo antwoorden te krijgen of de handvatten om weer door te kunnen gaan op een kruispunt in het leven? Stuur ons dan een prive bericht of mail naar info@todayimeet.nl, dan nemen wij contact met je op.

Missie van Toos

Toen ik Toos vroeg wat haar levensmissie is in dit leven hoefde ze niet lang na te denken; ‘In dit leven als Toos, gewoon Toos, mag ik mensen helpen. Ik mag ze bijstaan met levensvragen, een stukje verder helpen en ze behandelen met energieën vanuit de geestelijke wereld. Dat mag ik doen vanuit mijn praktijk, maar ook bij mensen thuis zoals stervensbegeleiding en huizen reinigen. Liefde en dankbaarheid vervullen mij wanneer ik dit werk mag doen. En dat alles, Kaatje, kwam samen toen jij samen met mij het boek ‘Gewoon para Normaal’ wilde schrijven. Om zo uit te dragen hoe gewoon en normaal paranormaal is’.

Daar sluit ik mij volledig bij aan Toos!

Als je sowieso meer wilt weten over Toos’ werkwijze of een persoonlijke afspraak wil maken; www.toosvanboxtel.nl

 

(371)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.