Detox & Wraps

Detox & Wraps Den Bosch

Eén van de beste behandelingen die ik ken om te detoxen en centimeters kwijt te raken is Universal Contour Wrap. ‘s-werelds beste ontgiftende centimeter verlies behandeling! En waar kan ik dat het beste doen? Bij Detox&Wraps in Den Bosch! Het voornaamste doel van deze behandeling is het lichaam volledig te ontdoen van gifstoffen (toxines). Door het verwijderen van deze toxische stoffen verlies je ook centimeters!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens de behandeling word je eerst gewogen en vervolgens van top tot teen opgemeten, zodat je na afloop kunt zien hoeveel centimeters je in totaal bent ‘verloren’. Ondanks dat ik weet dat deze behandeling enorm goed werkt, vind ik het toch leuk om opgemeten te worden en mijn high score te zien (het was namelijk al een jaar geleden dat ik bij Marieke in de wikkels had gelegen). Daarna word je helemaal ingepakt in warme elastische windels, welke zijn gedrenkt in een warme mineraalrijke Dode Zee klei.

De specialistische bodywrapping-technieken helpen om het lichaam te reinigen & gifstoffen te onttrekken.Tegelijkertijd wordt het zachte vetweefsel actief samengedrukt zodat je direct centimeters afslankt en het lichaam in vorm wordt gebracht.

De klei heeft dus de eigenschap om de opgehoopte gifstoffen uit de vetcellen te halen en de elastische windels duwen de huidlagen weer terug, zodat je lichaam letterlijk de vorm krijgt die het verdient.

img_9824.jpg

Na een uurtje, met een lekker warm kruikje op m’n buik, kopje thee on the side, liggend in een relax stoel en weer heerlijk bij gekletst met Marieke, was het tijd om mij te ontdoen van de mummie wikkels en het charmante astronauten pak, om het resultaat te zien…

Totaal 36 centimeter!!!!

Kijk, daar wordt een vrouw vrolijk van!

img_9775-1.jpg

Het is dus een geweldige behandeling om je te ontdoen van opgehoopte gifstoffen, maar ook als je bijvoorbeeld  een feestje hebt, waarbij je die mooie strakke jurk aan wilt…Voor het beste resultaat zijn gemiddeld drie behandelingen nodig. Je kunt Marieke van Detox& Wraps om advies vragen.

img_9778.jpg

Hoe voel ik mij?

Heerlijk strak, ‘schoon’ en slank!!

Ben je benieuwd? Of wil je de behandeling boeken? Alle informatie kun je vinden op www.detoxandwraps.com

 

 

(1225)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.