Carpaccio Pizza

Carpaccio Pizza

Carpaccio Pizza, kennen jullie dat? Ik kreeg dit geweldig recept van Suus voeding en sport  Het smaakt super en het is wederom een werkje van een paar minuten om het op tafel te toveren. Ik maakte het vandaag als lunchgerechtje, en voor mij is het een winnaar!

Carpaccio pizza benodigheden

Volkoren wrap

Carpaccio (ik heb het bij de slager vers gekocht)

Pijnboompitten

Rucola

Parmezaanse kaas

Truffelmayonaise

Zongedroogde tomaatjes

 

Hoe maak je het:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Leg de wrap in de oven voor ongeveer 10 tot 15 min, zodat de bodem krokant wordt.

Smeer de bodem in met een beetje truffelmayonaise en beleg vervolgens de pizza met de carpaccio en de rest van de ingrediënten.

img_1769.jpg

Eet smakelijk en bedankt voor de tip Suus!

(514)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.