Carpaccio Pizza

Carpaccio Pizza

Ik kreeg een geweldig recept van Suus voeding en sport voor een carpaccio pizza. Het smaakt super en het is wederom een werkje van een paar minuten om het op tafel te toveren. Ik maakte het vandaag als lunchgerechtje, en voor mij is het een winnaar!

Wat heb je nodig:

Volkoren wrap

Carpaccio (ik heb het bij de slager vers gekocht)

Pijnboompitten

Rucola

Parmezaanse kaas

Truffelmayonaise

Zongedroogde tomaatjes

 

Hoe maak je het:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Leg de wrap in de oven voor ongeveer 10 tot 15 min, zodat de bodem krokant wordt.

Smeer de bodem in met een beetje truffelmayonaise en beleg vervolgens de pizza met de carpaccio en de rest van de ingrediënten.

img_1769.jpg

Eet smakelijk en bedankt voor de tip Suus!

(280)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.