Bye Oeteldonk 2018, van keinds af aon! Fijn Fisjenie!

Oeteldonk 2018 Today I Meet

Omdat ik tijdens mijn kroegentocht veel Todayimeet volgers tegenkwam, die vertelde dat ze het fijn vonden om mijn altijd zo brave ‘fitgirl’ imago eens in een ander daglicht te kunnen aanschouwen, besloot ik dat een klein after-carnavals-verslagje wellicht een leuke aanvulling op mijn blog oeteldonk-2018- van keinds af aon’ zou zijn.

Okay, daar gaan we dan…

Zoals ik al vertelde begint onze vrijdagavondroute steevast met het eten van stamppotjes om een goede bodem te leggen. Aangekomen in Oeteldonk duurt het niet lang voordat we in de hossende massa opgenomen worden. Dit jaar was mijn man ‘De Pot’, dus waren we een onafscheidelijk duo. Omdat het zóó koud was, hopten we van kroegje naar kroegje. Ik kan je niet meer precies vertellen welke kroegen we ‘doorlopen’ hebben en hoeveel biertjes ik daar gemiddeld gedronken heb, maar het was veul…

Oeteldonk 2018 Today I meet

Gewôôn vergimmes mooi!

Het is zo heerlijk om met een mooie vriendengroep gezamenlijk feest te vieren. Elkaar in de gaten houden of alles wel goed gaat en ná een aantal biertjes elkaar stevig vasthouden en zingen; ‘Blauw, blauw, ik houww van jouww’…Zo’n avond dus.

Oeteldonk 2018 Today I Meet

De volgende morgen was ik niet zo’n ‘fitgirl’, maar ach, dat heb ik er graag voor over. Die ochtend ging het in de ‘Oeteldonkse vrienden’ app er vrolijk op los met foto’s van die avond ervoor, maar ook met foto’s van mijn bekende ‘groene sapje’, wat ons overigens de hele carnaval, zonder griep, erdoor gesleept heeft. Ná zo’n drankje voel je je weer helemaal Oetel, een aanrader dus volgens de groep!

Carnaval 2018 Today I Meet

Zondagochtend om 09.00u verschenen de heilige boontjes onder ons ten tonele voor de Carnavalsmis in de Sint-Janskathedraal (Respect)! Ik draaide mij nog ’n keer om…Op zondag is het ook onze traditie dat alle kids en aanhang ons opzoeken en we gezamenlijk helemaal los gaan. Zo gaaf is dat om te zien! De hele dag hebben we de bloemetjes van en bij ‘De Buurvrouw’ buiten gezet. Daarna wederom een bezoekje aan kees Kroket gebracht en vervolgens (ook wederom) goed zat en gelukkig naar bed.

Van keinds af aon!

In mijn all-time favo kroegje: DIT, is de muziek altijd top en móet je wel dansen, of je nu wilt of niet. Ik weet dat het thema dit jaar ‘van Keinds af aon’ is, maar dochterlief van 14 jaar nam het wel heel letterlijk. Toen ik (op maandagavond) mijzelf op de bar had gehesen voor mijn bekende act, stond ik oog in oog met mini-me. Tsjaa…Tot in de late uurtjes heb ik alle nummers voorbij horen komen en veel nieuwe ‘vrienden’ gemaakt, m’n frans weer opgevijzeld (lang verhaal), en tenslotte tevreden; het licht uit gedaan hahaha…

oeteldonk 2018 Today I Meet

Deze DIT-girl heeft weer genoten en vanaf vandaag is het weer even gedaan met de pret. Back to reality of being a fitgirl!

Bye Oeteldonk 2018; Het was weer een fijn Fisjenie!

 

(342)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.